0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
Liuzh 11pcs Professional Makeup četkice Postavite labavu prahu Contour Istiglavanje sjenila za uklanjanje sjenila za brisanje četkica za oči

Liuzh 11pcs Professional Makeup četkice Postavite labavu prahu Contour Istiglavanje sjenila za uklanjanje sjenila

KM 0.67
U skladištu.

Prisutan

Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme. Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, praha ili kremas.a u punom vrećicu za lice za djevojčice koje su početnike, tada možete pokušati da ispunite većinu svojih dnevnih potreba, takvih kao miješanje, konturiranje, sjena, osnivanje, sjenilo, obrve, usne, korektor i više.Proizvoda za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevnu upotrebu, svakodnevno istražujemo vašu ljepotu! Sve naše četke su takođe lako Očistite mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Materijal četkice : sintetički materijal za kosu : četkica za šumu, uključujući : 11 * Makeup četkica Imate li pitanja u vezi s proizvodom, kontaktirajte me u kontaktu u kontaktima 24 sata i dajte vam zadovoljavajući odgovor.

Parametri proizvoda

Brush Material:
Synthetic Hair
Handle Material:
Wood
Package Including:
11* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Roba u kategoriji