0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
ZRSJ vodootporna 1pc sklopiva prozirna kutija za cipele, kutija za odlaganje cipela od plastike, kutija za spremanje prostora za kućnu upotrebu

ZRSJ vodootporna 1pc sklopiva prozirna kutija za cipele, kutija za odlaganje cipela od plastike, kutija za

KM 11.67
U skladištu.

Prisutan

● Lako za čišćenje i sastavljanje Stalak za cipele osigurava da vaše cipele ne utječe prašina, prljavština i miris. Nudimo dvije različite boje : bijela i crna. Odaberite onu koju volite učiniti svoj život šarenijem. ● Multifunkcionalnost : ne samo da ne samo da pohranjuju cipele u stalak za cipele, već i spremaju odjeću, dodatnu opremu, igračke itd. U stalak za cipele. Možete ukloniti sloj odjeće tako da ne nosi samo čizme, visoke potpetice, već i kožne torbe ili cipele. ● Udoban osjećaj : Ova kutija za odlaganje opremljena je elegantnim oblogom, što je jednostavno i jednostavno, ali i dalje stvara atraktivnu i udobnu atmosferu, koja se može pametno uskladiti s drugim namještajem. ● Organizirajte cipele i uštedite više prostora. Pod je ne klizanje i cipele nisu lako padati. Dok pokupite cipele, to ih takođe podržava. Uredne spremište mogu uštedjeti više prostora. ● Nakon prodaje : Nastojimo vam pružiti najkvalitetnije proizvode i najbolje iskustvo kupca. Ako niste u potpunosti zadovoljni, kontaktirajte nas, riješit ćemo vaš problem ovdje. ● Lako za čišćenje i sastavljanje. Stalak za cipele osigurava da vaše cipele ne utječe prašina, prljavština i miris. Nudimo dvije različite boje : bijela i crna. Odaberite onu koju volite učiniti svoj život šarenijem. ● Multifunkcionalnost : ne samo da ne samo da pohranjuju cipele u stalak za cipele, već i spremaju odjeću, dodatnu opremu, igračke itd. U stalak za cipele. Možete ukloniti sloj odjeće tako da ne nosi samo čizme, visoke potpetice, već i kožne torbe ili cipele. ● Udoban osjećaj : Ova kutija za odlaganje opremljena je elegantnim oblogom, što je jednostavno i jednostavno, ali i dalje stvara atraktivnu i udobnu atmosferu, koja se može pametno uskladiti s drugim namještajem. ● Organizirajte cipele i uštedite više prostora. Pod je ne klizanje i cipele nisu lako padati.

Parametri proizvoda

Type:
shoe storage box
Size:
S 21.5X12X31CM L 23X14X35CM
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that the item is what you need.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inches (1 inch = 2.54cm):
Due to different computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image, thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Roba u kategoriji